Poštovani,

u razdoblju od 18. do 23. travnja 2017. održava se međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia - race through the natural beauty, s ciljem promocije Hrvatske kao turističke destinacije.

Peta etapa prolazi područjem Općine Tinjan u subotu, 22. travnja 2017. godine te se u prilogu nalaze materijali sa potrebnim detaljima o utrci. 






Dimnjačarska služba

Ovlašteni dimnjačar-koncesionar kontrolira, čisti i održava sve dimovodne objekte na području Općine Tinjan sukladno dodijeljenoj koncesiji.
Dimnjačarske poslove na području Općine Tinjan obavlja isključivo ovlašteni dimnjačar – koncesionar:

Dimnjačar DOKA
mob: 091 245 1115
E-mail: zknezevic1@hotmail.com



Kontejner za tekstil

Promjenom godišnjih doba, uobičajeno slijede velika pospremanja sezonske odjeće i obuće, gdje se gotovo svi nađemo u situaciji da imamo višak odjeće i obuće koje više ne koristimo, a ista je još uvijek dobre kvalitete. Uvijek možemo neiskorištenu odjeću i obuću te ostali kućni tekstil pokloniti ili proslijediti nekome kome će biti od koristi, umjesto da sve to bacimo.

Stanovništvo ne bi trebalo bacati odjeću i obuću te ostali tekstil i kućni tekstil, već bi iste trebalo odlagati u specijalizirane žute/smeđe  kontejnere koji su označeni za odlaganje, odnosno recikliranje tekstila.

Ovim putem obavještavamo građane da je postavljen specijaliziran žuto/smeđi  kontejner u Tinjanu kod zgrade Općine.