Ožujak donosi bogat program u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP

27. veljača 2024. - kategorija: Zajednica

tinjan2.png

Razvojna agencija Srce Istre pripremila je bogat program za poduzetnike u mjesecu ožujku u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP.

Svim ženama kroz cijeli mjesec ožujak odobravamo popust u iznosu od 30% na sve usluge Inkubatora. Cjenik usluga dostupan je na web stranici Pazin UP-a.

Za sve zainteresirane za jačanje vještina poduzetnika i obrtnika za uspješnije oglašavanje, pripremili smo i dvije radionice koje će voditi Valentina Babić iz VB Creative.

 

Radionica „Canva za početnike“ očekuje nas, prigodno, na Svjetski dan poduzetnika – 5. ožujka, a pokriva osnove korištenja ovim sve popularnijim alatom za grafičko stvaranje. Radionica će se održati u popodnevnim satima, a predviđeno trajanje je tri sata. Druga radionica bit će tematski specifičnija, trajat će sat i pol, zakazana je za 25. ožujka, a temu birate upravo Vi! Do 29. veljače možete se opredijeliti za temu putem kratke anonimne ankete dostupne ovdje.

Za svaku radionicu plaća se kotizacija u iznosu od 15,00 €. Kako smo mjesec ožujak posvetili nježnijem spolu, za njih smo osigurali povlaštene cijene te će one radionice plaćati 10,00 €. Zbog veličine prostora, broj sudionika obje radionice ograničen je na maksimalno 15 osoba, stoga se prijavite na vrijeme na: petra.pekica@rasi.hr. Prijave za prvu radionicu otvorene su do 1. ožujka, a za drugu do 20. ožujka.

Sudionici trebaju za uspješno sudjelovanje na radionici donijeti osobno računalo na kojem će moći izvoditi vježbe. Informacije vezane uz plaćanje kotizacije te detaljan program radionica šaljemo nakon prijave.